Gabi Balint nu mai este antrenorul Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal, românul Gabi Balint şi-a încheiat toate conturile cu Federaţia Moldovenească de profil (FMF).

Potrivit serviciului de presă al FMF, „s-a încercat negocierea unei prelungiri a contractului, dar din anumite motive nu s-a ajuns la un acord. Federaţia îi aduce sincere mulţumiri lui Gabi Balint pentru lucrul depus la Echipa Naţională a Moldovei pe parcursul anilor 2010-2011 şi îi doreşte mult succes în viitor în cariera de antrenor", se anunţă în comunicatul serviciului de presă.

Antrenorul din România a pregătit echipa tricolorilor în preliminariile EURO 2012, într-o grupă cu Olanda, Suedia, Finlanda, Ungaria şi San Marino, unde a reuşit să acumuleze nouă puncte. A învins Finlanda (2-0) şi a jucat onorabil cu vicecampioana mondială Olanda, în ambele jocuri fiind învinsă la limită cu un scor similar de 0-1.

Numele noului selecţioner urmează să fie anunţat de către Comitetul Executiv al FMF, după analizarea dosarelor depuse de candidaţii la acest post.

Vezi motivele plecării antrenorului român şi pe cine il vede succesorul său pe banca tricolorilor

Citeşte şi un interviu cu preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Cebanu

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite