UPDATES Răfuială între doi condamnaţi la Ialoveni. Un bărbat a fost împuşcat mortal, altul - rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat, cu antecedente criminale, în vârstă de 54 de ani a fost omorât în această noapte într-un local din oraşul Ialoveni. Poliţia suspectează de această crimă un alt fost condamnat, în vârstă de 40 de ani, anunţat în urmărire.

Potrivit poliţiei, crima a avut loc în jurul orei 4:00. Totul s-ar fi început de la o ceartă, în urma căreia suspectul ar fi tras mai multe focuri de armă de calibru mic. Un bărbat de 54 de ani a fost rănit mortal în regiunea gâtului, iar altul, de 24 de ani, a fost rănit în regiunea abdomenului şi este internat la spital.

Crima a fost comisă într-un local de la o staţie de alimentare cu petrol, la ieşirea din Ialoveni, au fost auzite focuri de armă. Echipajul operativ de poliţie s-a depasat imediat la faţa locului.

"În rezultatul măsurilor operative de investigaţii s-a stabilit că Valeriu Canuda, născut în anul 1972, locuitor al satului Sociteni (Ialoveni), în urma unei certe, care s-a iscat în local, a tras câteva focuri de armă. Astfel, a fost rănit mortal un bărbat, născut în anul 1958, iar un tânăr, născut în anul 1988, a fost rănit în abdomen. Ultimul a fost transportat la spital“, anunţă serviul de presă al Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit informaţiilor, Valeriu Canuda a fost judecat şi condamnat anterior pentru tâlhărie.  Poliţia a făcut un apel către cetăţeni, solicitând celor care deţin orice informaţie despre locul unde s-ar putea afla agresorul, să comunice la serviciul de urgenţă al poliţiei - 902.

Valeriu Canuda este născut pe 25 aprilie 1972, are înălţimea de 173 cm, ochi albaştri, constituţie robustă. Acesta a fugit cu un automobil de model BMW E39 şi are asupra sa arma de foc.

Angajaţii Comisariatului de Poliţie Ialoveni cercetează cazul şi întreprind toate măsurile pentru a localiza agresorul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite