RĂZBUNARE: Presupusul ucigaş al îndrăgostiţilor din Durleşti a suferit anterior din dragoste. Soţia l-a părăsit, plecând în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre motivele care l-au determinat  pe bărbatul acuzat de omorul tinerilor  Ilie şi Olga să le pună capăt zilelor ar fi putut fi faptul că  a fost părăsit de soţie. Mama presupusului criminal povesteşte că fiul ei bolnav psihic a fost răpus de durere atunci când  consoarta sa l-a abandonat, plecând la muncă peste hotare. Băiatul, care în copilărie "vedea draci", era de 20 de  ani la evidenţă la

Mama presupusului criminal de îndrăgostiţi povesteşte că a observat încă din copilărie că ceva e în neregulă cu feciorul ei.

„La 13 ani s-a agravat situaţia. A început să vorbească singur, spunea că vede draci. Uneori încerca să mă ferească de ceea ce i se năzărea lui", a declarat femeia pentru Jurnal de Chişinău.

Din clasa a şasea, tânărul pe nume Eugen nu a mai frecentat şcoala, iar de mai bine de 20 de ani acesta stă la evidenţă la Spitalul de psihiatrie din municipiul Chişinău. Pe lângă calmantele puternice, unicul lucru care îi putea aduce linişte sufletească lui Eugen era biserica. Mama spune că tânărul se ducea adesea în lăcaşul sfânt pentru a discuta cu preotul, îi plăcea să citească cărţi religioase.

Eugen lucra ocazional în calitate de hamal şi a reuşit chiar să se cunune cu o tânără. „A suferit foarte mult când aceasta l-a lăsat şi a plecat în Italia. Oricum nu era periculos. Băiatul meu este foarte milos", povesteşte mama lui Eugen.

Femeia nu crede că fiul ei ar fi putut comite monstruozitatea, susţinând că acesta nu a ţinut vreodată o armă în mână. Ea are şi un alibi: "Toată seara şi noaptea crimei Eugen  a fost alături de mine. Dormim într-o cameră. Ceilalţi doi copii ai mei pot să confirme asta."

Eugen a fost acuzat oficial de comiterea crimei de la Ialoveni, când o tânără a fost găsită împuşcată într-o maşină împreună cu amantul său. Poliţia acumulează probe împotriva lui şi în cazul crimei de la Durleşti. La 1 aprilie,  doi adolescenţi de la Durleşti, Olga (15 ani) şi Ilie (18 ani) au fost găsiţi împuşcaţi în cap în apropierea Mănăstirii Sfântul Andrei.

Citeşte şi:

(Video, Galerie foto) Mamele tinerilor împuşcaţi în cap: „Altfel trebuia să intraţi în biserică, fericiţi, ţinându-vă de mâini, mire şi mireasă"

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite