REVISTA PRESEI Ce a făcut această femeie de este căutata de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii raionul Ceadâr-Lunga fac un apel către populaţie: cei care au avut de suferit pe urma acţiunilor ilegale ale suspectei, sunt rugaţi să anunţe poliţia.

Protv.md informează că la începutul lunii septembrie la Unitatea de Gardă a Comisariatului de poliţie din raionul Ceadâr-Lunga, a parvenit o plângere din partea unei locuitoare din acelaşi raion. Femeia a declarat oamenilor legii că a fost deposedată, în plină zi, de portmoneul cu bani. Suma pagubei materiale este de şase mii de lei.

Forţele de ordine au identificat şi au reţinut principala suspectă. Aceasta s-a dovedit a fi locuitoare a aceluiaşi raion. Locul unde tânăra jefuia locuitorii era piaţa din oraşul Ceadâr-Lunga.

Cu avionul peste o maşină

Accident mai puţin obişnuit într-un oraş din statul american Texas. O maşină aflată în mişcare a fost lovită de un avion care ateriza, potrivit jurnaltv.md.

Pilotul Wiliam Davis îşi rugase soţia să-i filmeze primul zbor fără instructor. Kandy Davis a surprins astfel momentul când o maşină trecea prin faţa pistei exact când soţul său se pregătea să aterizeze. Avionul de mici dimensiuni a lovit partea de sus a autovehiculului. În mod miraculos nimeni nu a fost rănit, însă oficialii încă mai încearcă să determine exact cum s-a întâmplat accidentul.

Elevii din Capitală rămân fără micul dejun, pentru că Ministerul Finanţelor nu a numărat corect zilele de studiu

Nouă zile pe an, elevii claselor primare din Capitală nu au parte de micul dejun. Asta pentru că Ministerul Finanţelor nu a calculat corect numărul zilelor în care copiii ar trebui să fie hrăniţi, informează publikatv.md

Potrivit şefului Direcţiei de învăţământ din Chişinău, Tatiana Tverdohleb, Ministerul Finanţelor a a calculat că elevii sunt la şcoală doar 155 de zile şi nu 174. Şi dacă, alimentaţia pentru 10 zile este achitată din bugetul local, nouă zile micuţii vor trebui să-şi ia mâncare la pachet.
În prezent, de micul dejun gratuit beneficiază elevii claselor primare, iar preţul acestuia este de şapte lei şi 50 de bani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite