Carduri bancare pentru sindicalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii sindicali sau înţeles cu bancherii
Liderii sindicali sau înţeles cu bancherii

În viitorul apropiat cei peste 400.000 de membri ai sindicatelor din Republica Moldova vor beneficia de un nou serviciu. Ei vor primi o cartelă bancară specială, cu ajutorul căreia nu numai că vor primi salariul şi vor administra contul bancar, dar vor achita şi facturile, vor putea face cumpărături, beneficiind de reduceri considerabile.

Oleg Budza, preşedintele Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova (CNSM) a declarat că proiectul face parte dintr-o campanie de protejare a intereselor membrilor de sindicat.

Pentru cartela bancară membrii sindicatelor vor achita numai 20 de lei. Oleg Budza a calculat, că aceşti bani vor fi restituiţi la primele plăţi cu reduceri în mod automat.

Reducerile vor varia între 3% şi 30%. În schimb Unibank, instituţia financiară ce se va ocupa de deservirea cartelor speră ca astfel să-şi extindă clientela.
Acum se desfăşoară negocieri cu scopul ca tot mai multe firme şi organizaţii să participe la acest proiect, care îşi va lua startul la finele lunii noiembrie, deocamdată numai la Chişinău.

Se elaborează propuneri aparte pentru pensionarii şi studenţii care sunt membri ai sindicatelor. Preşedintele CNSM este convins, că prin acest serviciu nou va fi combătută şi practica achitării salariilor în plic.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite