A născut ştiind că micuţul va fi bolnav. Acum caută disperată bani să-i salveze viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel vrea să trăiască
Ionel vrea să trăiască

Angela Gherţa a aflat că odoraşul ei va avea inima bolnavă când era gravidă. La naştere a aflat şi diagnosticul: ventricul comun de tip dreapta, hipoplazie severă a ventriculului stâng, ventriculul drept cu dublă ieşire. Malpoziţia arterelor mari. Defect septal ventricular grav. Defect septal de tip secundar. Hipertensiune pulmonară înaltă.

La şase luni Ionel a fost internat la Centrul ştiinţifico-practic de cardiologie şi cardiochirurgie pediatrică din Kiev având pneumonie severă. Tot atunci i s-a făcut prima operaţie pe cord de îngustare a arterei pulmonare. Are nevoie de alte intervenţii chirurgicale.

Chirurgia modernă poate să-l ajute pe Ionel. Din păcate la noi nu sunt astfel de specialişti. Părinţii au nevoie de 10.000 de euro pentru a fi operat în străinătate. Fără această intervenţie, micuţului i-a rămas foarte puţin de trăit. Inima i se poate opri în orice moment.

Părinţii lui Ionel au reuşit să adune 6.800 de euro. Mai este nevoie de o sumă nu atât de mare, dar părinţii au un venit lunar de 600 de lei şi nu pot aduna niciun leu.

Ionel poate fi salvat, dar are nevoie de ajutorul vostru. El abia a învăţat să vorbească, face primii paşi. Cât de departe va ajunge depinde dacă va fi sau nu ajutat de oameni. Ceasul vieţii lui lui a pornit invers. Noi îl putem opri.

Rechizitele pentru acordarea ajutorului (destinaţia plăţii: Ion Gherţa):
Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Telefon de contact:
068 846 846
022-999-381
www.savelife.info

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite