Vlad Filat şi Vlad Plahotniuc gândesc la fel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Sturza printre gheţari
Ion Sturza printre gheţari

Fostul premier al ţării, Ion Sturza susţine într-un interviu pentru portalul union.md că este puţin probabil ca pe 15 ianuarie 2012 să fie ales şeful statului.

Fiind întrebat de reporterul union.md despre zvonul precum că premierul Vlad Filat s-ar fi împăcat cu prim-vicepreşedintele Parlamentului Vlad Plahotniuc și ar fi decis împreună retragerea lui Marian Lupu din cursa pentru fotoliul de președinte al ţării, expremierul Ion Sturza susţine că cei doi întotdeauna au avut capacitatea de a lua decizii tactice.

Lupu nu putea lua decizia de a se retrage fără a discuta cu Plahotniuc

„Ei sunt raţionali. În cazul dat cuvântul lui Plahotniuc e foarte important. Lupu nu putea lua decizia de a se retrage fără a discuta cu Plahotniuc, dar nu cred că această chestiune a fost convenită și cu Filat", afirmă omul de afaceri.
În opinia lui Ion Sturza, relațiile dintre Vlad Filat și Vlad Plahotniuc sunt într-o dinamică permanentă.
„Nu există prieteni sau dușmani pe veci. Prea mari sunt costurile unui război total. Domnul Filat este un politician public și este obligat să spună anumite lucruri. Dar în definitiv eu cred că ei gândesc la fel", precizează Ion Strurza.

Instabilitate politică le este convenabilă actualilor politicieni

Fostul premier al ţării suţine într-un alt interviu pentru postul naţional de televiziune că nici pe 15 ianuarie nu va fi ales şeful statului. Totodată Ion Sturza declară că nu vor avea loc nici alegeri anticipate, pentru că această instabilitate politică le este convenabilă actualilor politicieni.

De notat că numele lui Ion Sturza a figurat printre cei mai potriviți candidați pentru funcția de preşedinte al ţării.

Fostul premier al Republicii Moldova, Ion Sturza, va investi 20 milioane de euro la Cluj

Ion Sturza, președinte al Moldovei. Așa arată ultimul raport lansat de „Politicon"

Capitalul românesc n-are bani să treacă Prutul

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite