VIDEO Împuşcături la locul accidentului aviatic de la Smolensk, în care şi-a pierdut viaţa preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografie ce ar demonstra că la locul tragediei nu a avut loc un incendiu
Fotografie ce ar demonstra că la locul tragediei nu a avut loc un incendiu

Tragedia aviatică de la Smolensk din 10 aprilie 2010, continuă să fie intens mediatizată de presa mondială. Mai multe postări cu fotografii ale cadavrelor preşedintelui Poloniei, Lech Kaczynski, şi a altor 94 de oficiali din delegaţia oficială a acestui stat ar arăta că multe dovezi au fost trucate. Unii susţin că de fapt totul a fost o înscenare.

La finele lunii septembrie 2012, bloggerul rus gorojanin_iz_b, a plasat pe pagina sa mai multe fotografii de la locul accidentului aviatic din 10 aprilie 2010 de la Smolensk, Rusia, care ar demonstra faptul că acesta ar fi fost înscenat. Drept argument el foloseşte mai multe fotografii de la faţa locului, în care nu se văd semne de incendiu, care ar fi trebuit să izbucnească în urma impactului avionului cu pământul şi exploziei combustibilului din rezervoare. Bloggerul susţine că focul ce apare în alte foto şi video este unul provocat intenţionat pentru ca "accidentul“ să pară mai verosimil. Totodată locul accidentului arată de parcă cineva a aruncat la un loc cadavrele, gunoi şi cu rămăşiţele unui avion.

Această fotografie arată că nu a existat nici-un incendiu la locul accidentului

Bloggerul a publicat mai multe fotografii cu cadavrele oficialilor polonezi decedaţi. Multe din cadavre sunt fără haine şi arată de parcă ar fi fost eviscerate, conform unui ritual mistic, susţine bloggerul rus.

Postarea, preluată de presa rusă, este însoţită şi de video de la locul accidentului, în care se aud împuşcături de parcă cineva ar fi încercat să lichideze suprveţuitorii.

Publicarea fotografiilor a forţat autorităţile poloneze să ceară explicaţii Rusiei şi o nouă anchetă pe acest caz.

Presa din Polonia a anunţat chiar că cineva a încercat să le vândă fotografiile, dar nici-o publicaţie nu le-a cumpărat şi publicat.

Noile detalii par să aducă noi dovezi în favoarea celor ce susţin teoria unei conspiraţii în provocarea acestui accident soldat cu decesul preşedintelui Poloniei, Lech Kaczynski, şi a altor 94 de oficiali din delegaţia oficială a acestui stat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite