O misiune a FMI vine la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MONITORIZARE Oficialii de la Fondul Monetar Internaţional vor inspecta Republica Moldova pentru a vedea cum Guvernul îşi respectă angajamentele

O misiune a Fondului Monetar Internaţional (FMI) se va afla în perioada 2-16 februarie la Chişinău pentru a evalua situaţia economică din Republica Moldova, a anunţat Veaceslav Negruţa, ministrul Finanţelor în cadrul unei emisiuni la postul naţional de radio.

Potrivit ministrului vizita misiunii de bază a FMI va fi precedată de o misiune tehnică a acesteia, care va sosi la 19 ianuarie la Chişinău și va face o analiză a raţionalizării cheltuielilor bugetare.

„Nu cred că vom avea probleme, pentru că am realiza tot ce ne-am angajat să facem şi suntem, sută la sută în realizarea obiectivelor pentru anul 2010 incluse în memorandumul semnat cu FMI", a comentat vizita misiunii Fondului Monetar Internaţional în Moldova , Veaceslav Negruţa.

Ministrul Finanţelor a mai spus că în pofida problemelor moştenite de la guvernarea comunistă, Republica Moldova nu se confruntă cu riscuri, precum alte state din regiune.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite