MINIȘTRI LA CRATIȚĂ Vezi ce au gătit oficialii de la Agricultură și de la Justiție. FOTO & VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Bumacov de la Agricultură, Oleg Efrim și Ion Păduraru de la Ministerul Justiției s-au întrecut în fasole cu afumătură, pește și aripioare de pui la grătar, salate cu brânză rasă și plăcinte „holteiești“, spre deliciul publicului de la Moldexpo.

Ploaia de astăzi nu i-a împiedicat pe reprezentanții Executivului să-și exercite mandatele de bucătari de ocazie, în văzut vizitatorilor de la „Ziua Națională a Vinului", adunați pe post de critici culinari ad-hoc cu un imens apetit de bunătăți ministeriale.

image
image
image

Click aici să vezi prima GALERIE FOTO!

Prima evoluție la slalom printre fripturi, pahare de vin și giumbușlucuri culinare de ochiii presei a fost ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov. Programul culinar al oficialului a constat într-un crap la grătar, aripioare de pui fripte și salată cu brânză și sos „Fetească", o rețetă secretă botezată după câteva înghițituri de „Fetească moldovenească", savurate rapid la locul de muncă.

„N-am venit cu nimic de acasă. Am pregătit pește și aripioare de pui, pentru că prezentasem anterior vinurile albe", a spus „Dinescu" de Chișinău, în timp ce patru funcționari de la Agricultură și un bucătar pridideau de zor pe lângă aragazul ministerial.

image
image
image

Click aici să vezi cea de-a doua GALERIE FOTO!

După savuroasa demonstrație de măiestrie culinară, a venit rândul duetului ministerial de la Justiție să recite din pahar și tocător. „Aici sunt mai mult în rol de calfă. Domnul Păduraru este bucătarul-șef. Pregătim fasole cu afumătură și plăcinta holteiului", a spus ministrul Justiției Oleg Efrim, făcând referire la fostul șef al acestui minister, în persoana lui Ion Păduraru.

Zis și făcut! Doar că, în loc să prididească pe lângă bucate, actualul ministru al Justiției era mai preocupat să dea interviuri și să mărturisească secretul plăcintei feciorești cu blat din comerț, verdeață, oregano, ardei iute și ce s-a mai găsit prin casă.

Click aici să vezi VIDEO:

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite