Mai mulți agenți rutieri au contestat rezultatele obținute la examenul profesional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto simbol
Foto simbol

Doar 46 de polițiști au reușit să treacă cu brio. O parte din ceilalți așteaptă să fie concediați din cauza calificativelor extrem de mici, iar restul sunt supuși unei perioade de probă de șase luni.

Cel puțin 35 de angajați ai Poliției Rutiere au depus contestații privind rezultatele nefavorabile la testul de pregătire profesională pe care l-au susținut în prima jumătate a acestei luni, relevă EuropaLibera.org.

Toate aceste contestații urmează să fie examinate de o nouă comisie numită în urmă cu două zile de către ministrul de Interne Dorin Recean.

Doar 1 din 10 agenți rutieri au trecut testul

Ministerului de Interne a făcut publice alaltăieri rezultatele oficiale ale examenului profesional susținut de agenții rutieri. Doar 46 de polițiști au reușit să treacă cu brio. O parte din ceilalți așteaptă să fie concediați din cauza calificativelor extrem de mici, iar restul sunt supuși unei perioade de probă de șase luni.

Totodată, ministerul a organizat cursuri suplimentre de încadrare pentru circa 170 de studenți de la Academia de Poliție.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite