O basarabeancă de 17 ani a fost găsită moartă într-o parcare din Galați. Vezi GALERIA FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a murit în urmă cu cel puțin 12 ore. Foto: Vasile Caburgan
Tânăra a murit în urmă cu cel puțin 12 ore. Foto: Vasile Caburgan

Medicii din Galați nu au mai putut face nimic pentru a salva viața fetei. Conform oamenilor legii ea este originară din Republica Moldova și a fost găsită cu urme de sânge pe față și așezată cu picioarele pe bordul autoturismului.

Corpul neînsuflețit al tinerei de doar 17 ani a fost găsit în urmă cu câteva ore într-un Audi A3, pe bancheta din dreapta șoferului, mașina fiind parcată în cartierul Micro 19 din Galați. Mașina este înmatriculată în Bulgaria.

Cu toate că au intervenit rapid, medicii de la ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a salva viața fetei. Conform oamenilor legii ea este originară din Republica Moldova și a fost găsită cu urme de sânge pe față și așezată cu picioarele pe bordul autoturismului.

Tânăra era așezată într-o poziție neobișnuită, în mașină. Foto: Vasile Caburgan Adolescenta a fost adusă noaptea trecută din Republica Moldova. Foto: Vasile Caburgan Medicii legiști efectuează acum necropsia fetei. Foto: Vasile Caburgan

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

Martorii oculari susțin că l-au găsit pe șofer, un tânăr de 20 de ani, tremurând lângă mașină. Acesta le-ar fi spus că a adus-o pe fată noaptea trecută din Republica Moldova, că au înnoptat în apropierea unei stații de troleibuz și că azi, la 12, au oprit mașina în această parcare. Șoferul mai spune că a adormit lângă ea, iar atunci când s-a trezit, fata era moartă.

Partenerul basarabencei defuncte a fost dus la Secția 3 de poliție din Galați, unde este audiat de anchetatori.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite