VIDEO HAIOS/ Patru „moldoveni“ fac furori la „Italia’Got Talent 2“. Se declară „Take That“ din Balcani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul Angels Prut a făcut show la „Italia'Got Talent 2", un concurs similar cu „Românii au talent". Băieţii au primit trei de „Da" de la membrii juriului, care s-au distrat copios ascultându-le piesa „Sprazne". Cei patru membri ai trupei, care vorbesc în italiană cu accent moldovenesc, pretind că sunt din Moldova şi cântă în română şi alte limbi balcanice.

Potrivit site-ului oficial - www.angelsprut.com, grupul format în 2008 cântă în stilul „ pop postmelodico" şi este compus din patru membri: Prut, Polase, Maruga, Doga Dog.

În spatele acestor nume de scenă se ascund însă patru italieni din oraşul Parma, care nici măcar nu cunosc limba română. Băieţii nu fac decât să-şi traducă versurile cu ajutorul Google Translate.

Chiar dacă harababura de cuvine nu aduce nici pe departe a text în limba română, trupa face furori pe Internet şi are aproape 2.000 de fani pe Facebook. Piesele lor „Sprazne", „Mutu", „Zum Zum",„Taka Tati" şi „Alona, Karina, Bernarda, Slava, Maruska, Svetlana, Galina e Olga" au devenit hituri pe portalul You Tube.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite