(VIDEO) Durex ameninţă Zdob şi Zdub cu judecata: „Nu vă băgaţi peste spermatozoizii noştri!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Durex ar putea acţiona în judecată trupa Zdob şi Zdub pentru că utilizează simbolul masculin patentat de companie. Este vorba de căciulile ţuguiate, pe care le-au purtat zdubii la concursul Eurovision 2011 din Germania.

Potrivit site-ului dreptprivat.wordpress.com, declaraţii în acest sens au fost făcute de managerul PR al companiei de preservative, pentru postul de televiziune francez RF1.

Acesta este nemulţumit de faptul că trupa moldovenească foloseşte simboluri patentate de Durex, şi nu doar patentate, ci şi promovate la nivel internaţional.

"Noi vă respectăm, dar ar fi bine ca voi să nu vă băgaţi peste spermatozoizii noştri şi noi nu ne băgăm peste muzica voastră". Astfel îşi susţine poziţia Michel Erectyce, managerul general al companiei Durex, citat de acelaşi portal.

La rândul lor, zdubii sunt şi ei deranjaţi. Ei au trimis companiei de prezervative o scrisoare prin care-şi manifestă nedumerirea: "E incorect. Toţi provenim din spermatozoizi, chiar dacă mulţi nu o recunosc. Nu poţi patenta aşa ceva. E ca şi cum ar trebui să plăteşti impozit de fiecare dată când umbli gol prin casă, pentru că foloseşti costumul lui Adam. Şi spuneţi-mi voi, unde aţi văzut prezervative din lână de oaie?".

Impresarul zdubilor, Igor Dânga, intenţionează să depună o plângere la Comitetul Internaţional de Patente şi Brevete (CIPB) împotriva companiei Durex, susţine autorul articolului.

S-ar putea să fie vorba totuşi de o glumă, deoarece materialul a fost postat pe pagina web pe 1 aprilie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite