(VIDEO) „Moldovenii“ Angels Prut au ajuns în FINALA de la Italia’s Got Talent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băieții, care pretind că sunt moldoveni și cântă în limba română, au reușit să impresioneze prin talentul și umorul lor juriul de la „Italienii au talent", care i-a trimis direct în finala concursului.

Grupul a interpretat în semifinal de sâmbătă o piesă despre femei - „Alona, Karina, Bernarda, Slava, Maruska, Svetlana, Galina e Olga", fiind ajutat în scenă de un așa-zis balet din Moldova.

Membrii juriului s-au distrat copios. Totuși, presa din Italia nu consideră trupa favorită printre cei 12 finaliști. „Sincer, este inexplicabil cum a fost promovată în finală falsa trupă din Moldova, Angels Prut. Dacă este vorba de talent în cântecul lor ultra-nebun, nu e de înțeles. Şi dacă scopul este de a face oamenii să râdă, nu face...", scrie un ziarist.

Grupul format în 2008 cântă în stilul „ pop postmelodico" şi este compus din patru membri: Prut, Polase, Maruga, Doga Dog. În spatele acestor nume de scenă se ascund însă patru italieni din oraşul Parma, care nici măcar nu cunosc limba română. Băieţii nu fac decât să-şi traducă versurile cu ajutorul Google Translate.

Chiar dacă harababura de cuvine nu aduce nici pe departe a text în limba română, trupa face furori pe Internet şi pe rețelele sociale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite