Tineri-exemplu: statul le-a „mulțumit” în bani pentru rezultate marcante în artă, știință și tehnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activismul, inteligența și implicarea au fost recompensate ieri la Gala Tineretului 2012. Premiile în valoare de 12 mii de lei au fost acordate pentru rezultate remarcabile în diverse domenii de către politicieni de rang înalt.

Duca Valeria și Caraman Viorica-Ela au fost premiate pentru realizări în literatură și artă. Cu 12 mii de lei a fost răsplătit și Mircea Mitrofan pentru activism civic. Iscusiți în știință și tehnică s-au dovedit a fi tinerii Sergiu Anghel și Alexandru Cosmescu, care au fost, de asemenea, premiați. Totodată patru tineri s-au ales cu premii speciale în valoare de 3.000 de lei.

Ialoveni - Capitala tineretului în 2013

În cadrul evenimentului a fost transmisă titulatura "Capitala Tineretului 2013" de către actualul deţinător- orașul Cahul, către orașul Ialoveni, unde vor fi organizate pe tot parcursul anului viitor acțiuni culturale.

Gala Tineretului 2012 a fost organizată de către Ministerul Tineretului și Sportului cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului şi Zilei Internaţionale a Studentului, marcată pe data de 17 noiembrie. Vineri tinerii sunt invitați pentru a sărbători ziua lor la un concert organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite