ACCIDENT: Șapte moldoveni și-au văzut moartea în drum spre Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul microbuzului, în care se aflau nouă pasageri din Moldova, a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă şi s-a oprit într-un stâlp anunță jurnaliștii postului de televiziune Realitatea.

Accidentul s-a întâmplat noaptea pe Drumul European 85, în Suceava. În urma acestuia, șase cetăţeni din Republica Moldova au fost răniţi. Potrivit aceleiași surse, microbuzul în care se aflau nouă cetăţeni din Republica Moldova tranzita România spre Italia. Însă într-o curbă foarte periculoasă, maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un stâlp.

Trei ambulanţe au preluat răniţii şi i-au trasnportat la Spitalul Municipal Fălticeni. Localitatea a rămas fără curent timp de câteva ore deoarece stâlpul de electricitate a fost avariat.

„Au fost răniți șapte pasageri, iar în acest moment starea lor este stabilă. Unii au spus că se vor întoarce acasă pentru a merge la doctor, iar alții au declarat că își vor continua drumul spre Italia“, a declarat Oxana Iuteș, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite