Revista presei: Apreciat în Europa, necunoscut acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pictorului Eugen Sterpu
Pictorului Eugen Sterpu

Astăzi aflați ce prevederi se regăsesc în noul Cod al Audiovizualului elaborat de Asociaţia presei electronice,  unde puteți vedea creațiile lui Eugen Sterpu, dar și cu cine s-a însurat fratele primarului Capitalei.

De mai mulţi ani este stabilit la Tallin, creațiile lui sunt apreciate în ţările scandinave şi în toată Europa, dar aproape deloc nu sunt cunoscute în Moldova. Moldovenii pot admira pastelurile lui Eugen Sterpu până pe 26 octombrie, la Muzeul Naţional din Capitală, anunță trm.md.

Cetăţenii Moldovei ar putea achita o taxă pentru Compania Teleradio Moldova, anunță PublikaTV. Astfel de prevederi se regăsesc în noul Cod al Audiovizualului elaborat de Asociaţia presei electronice. Potrivit documentului, la bugetul companiei Teleradio Moldova vor contribui radiodifuzorii privaţi, care vor trebui să achite doi la sută din venitul lunar din publicitate. Radiodifuzorii din regiunea autonomă Găgăuzia vot trebui să achite aceeaşi taxă, numai că în contul radiodifuzorului public regional.

Fratele primarului, Lucian Chirtoacă, a spus ieri „da" în fața altarului, anunță ProTV. La eveniment au fost prezenți fratele mirelui, Dorin Chirtoacă și unchiul său Mihai Ghimpu. Atmosfera a fost întreținută de Cristi Aldea-Teodorovici.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite