Revista presei: Grămezi şi pungi cu deşeuri. Petrecăreţii de la Ziua Vinului au transformat zona festivalului în gunoişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pungile pline cu deşeuri au acoperit zona unde s-a desfăşurat două zile Sărbătoarea Vinului
Pungile pline cu deşeuri au acoperit zona unde s-a desfăşurat două zile Sărbătoarea Vinului

Astăzi vedem cum arată zona unde s-a desfăşurat două zile Sărbătoarea Vinului, care sunt consecințele accidentului de ieri de pe strada Ismail, de ce oamenii transplantaţi în solul american prind a gândi şi a funcţiona altfel, dar și cum se ceartă doi șoferi în trafic făcând viraje periculoase.

S-au veselit şi au chefuit, iar după ei au rămas grămezi de gunoi, astfel încât pungile pline cu deşeuri au acoperit zona unde s-a desfăşurat două zile Sărbătoarea Vinului, anunță PublikaTV. În urma lor mai puţină mizerie, totuşi, de lucru a fost pentru câteva ore bune.

La radio Europa Liberă ascultați o discuție cu ziaristele Liliana Barbăroșie, Alina Țurcanu și Lorena Bogza, tocmai revenite din Statele Unite ale Americii, unde s-au aflat timp de zece zile, graţie unui program finanţat ca, de obicei, de gazde.

Ciocnire violentă între trei mașini pe strada Ismail. O femeie a ajuns la spital, anunță ProTV. Victima a ajuns la spital după ce taxiul în care se afla s-a ciocnit violent cu alte două autoturisme. Accidentul s-a produs cu puțin timp în urma la intersecția străzilor Ismail și Columna.

Doi șoferi, surprinși cum se certau în timp ce conduceau, scrie Unimedia. Șoferii moldoveni se pot certa între ei și în timp ce conduc automobilul. S-a întâmplat ieri, 7 octombrie, pe strada Calea Ieșilor din Capitală. Șoferul unui VW Polo și cel al unui Mercedes au făcut mai multe viraje periculoase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite