REVISTA PRESEI Autobuzele școlare cumpărate de Ministerul Educației au fost plătite dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuze şcolare. FOTO Arhivă
Autobuze şcolare. FOTO Arhivă

Toate cele 109 de vehicule ZAZ I-VAN A07 cu motoare de tip Euro 3, cumpărate din 2010 până în prezent și destinate transportului școlarilor, au costat peste 95 de milioane de lei, la un preț unitar de circa 60.000 de euro.

Autobuzele școlare achiziționate de Mnisterul Educației de la o companie din orașul ucrainean Zaparojie au fost plătite la un preț dublu, relevă Protv.md. Pentru lotul de 109 de vehicule ZAZ I-VAN A07 cu motoare de tip Euro 3, destinate transportului școlarilor, Guvernul a achitat peste 95 de milioane de lei, la un preț unitar de circa 60.000 de euro.

Chiar dacă o parte dintre vehicule s-au defectat, reprezentanții Ministerul Educației au precizat că mașinile au fost mai scumpe deoarece au fost făcute la comandă.

Urmărire ca-n filme cu un maior beat, de la Antidrog

De bine ce a sărbătorit ziua Poliției Criminale, un maior de poliție din Dondușeni, angajat în serviciul Antidrog, a fost prins beat la volan de către agenții rutieri, precizează Jurnal.md. Gradatul de la Antidrog n-a oprit însă la semnalul polițiștilor. Dimpotrivă, a călcat accelerația și, după o urmărire ca-n filme, a oprit mașina și a luat-o la fugă. Maiorul a fost, în cele din urmă, prins de un ofițer de la Fulger.

Marș de Ziua Mondială a Animalelor, în centrul Chișinăului

Ieri mai mulți activiști au desfășurat un marș pentru protejarea drepturilor animalelor, relevă Unimedia.info. Manifestanții au scandat mesaje de susținere a drepturilor necuvântătoarelor și au mers pe bulevardul Ștefan cel Mare, de la Academia de Științe a Moldovei până la Palatul Republicii. Manifestația a avut loc cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite