RAZIE PRINTRE PROSTITUATE O adolescentă a fost reținută în timp ce-și vindea prietenele pentru plăceri erotice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prostituatele au fost prinse în flagrant de polițiști
Prostituatele au fost prinse în flagrant de polițiști

Fetele prinse la produs în două apartamente și o saună din Capitală au vârste cuprinse între 16 și 23 de ani. Pentru faptele lor, ele riscă până la 5 ani de pușcărie.

Femeile ușoare din Chișinău au reintrat în atenția polițiștilor care au reținut trei prostituate, în timp ce-și satisfăceau clienții.

Oamenii legii au descins în cuibușorul de nebunii de pe strada Turgheniev, unde două dintre ele prestau servicii sexuale pe 300 de lei. Prostituatele, ambele în vârstă de 23 de ani, erau venite din raioanele Florești și Strășeni.

Încă un loc pentru plăceri ușoare a fost găsit și într-o saună de pe bulevardul Gagarin, unde o altă tânără și-a pus prietena la dispoziția a doi clienți, fiecare primind câte 400 de lei pentru prestanță. Matroana de ocazie fusese tocmită anterior de o adolescentă de 16 ani, pentru un alt client, care i-a plătit 600 de lei pentru servicii complete.

După ce le va fi dovedită vinovăția, tinerele prinse în flagrant ar putea fi amendate cu până la 16.000 de lei. Totodată, ele riscă între 2 și 5 ani de închisoare.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite