Premierul și ambasadorul Federației Ruse la Chișinău l-au vizitat la spital pe actorul Mihai Volontir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oficialii au discutat cu familia maestrului, dar şi cu medicii care îl tratează
Oficialii au discutat cu familia maestrului, dar şi cu medicii care îl tratează

Premierul Vlad Filat şi Farit Muhametşin, ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău, l-au vizitat la spital pe actorul Mihai Volontir. Oficialii au discutat cu familia maestrului, dar şi cu medicii care îl tratează.

Potrivit unui comunicat, premierul a declarat că are o înţelegere mai veche cu Mihai Volontir privind realizarea unui film şi şi-a exprimat speranţa că vor lansa proiectul în cel mai scurt timp. „Suntem prieteni, ne cunoaştem de mai mult timp şi nu este vorba doar de artistul, dar şi de omul Mihai Volontir. Este un om deosebit, excepţional, cu un suflet mare", a spus Vlad Filat.

Farit Muhametşin a menţionat, la rândul său, că în Federaţia Rusă actorul are foarte mulţi admiratori şi prieteni. „Vrem să se facă bine cât mai repede şi să revină la lucrurile mari pe care vrea să le facă. Noi îi vom fi alături şi îi vom oferi ajutor dacă va avea nevoie", a declarat diplomatul rus.

Mihai Volontir suferă de cancer, iar acum i-a fost extirpată o tumoare. Actorul şi-a început cariera cu 55 de ani în urmă, iar până acum a interpretat peste 120 de roluri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite