Patriarhul Rusiei va fi supravegheat de aproape 3.000 de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În zilele de 8 şi 9 octombri, când la Chişinău se va afla patriarhul Rusiei Kiril, locurile unde se va afla acesta vor fi supravegheate video, oamenii vor fi verificaţi cu detectorul de metale, iar în faţa scenei va fi amplasat un gard metalic.

Supravegherea video se va face de la camere video staţionare şi mobile amplasate în mulţime. Poliţiştii vor avea în posesie detectoare de metale mobile, pentru a preveni orice intenţie ilegală, sau posesia a armelor albe. Va fi interzisă deplasarea pe gazoane, iar în faţa scenei va fi amplasat un gard metalic cu scopul de a distanţa şi a asigura protecţia Patriarhului.

Monitorizarea va fi făcuta de către poliţia rutieră, dar şi de către paza de stat. Timp de două zile, vor asigura securitatea circa 2.400 de poliţişti.
Pe străzile pe care va merge Patriarhul, nu vor avea acces mijloacele de transport. Automobilele care vor veni din Ialoveni vor parca în Piaţa Pantelimon Halipppa, cei de la Anenii-Noi pe strada Cantemir, iar cei din Străşeni pe strada Columna.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite