Mărmureanu: Un cutremur de 7 grade va avea loc în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul onorific al Institutului de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu, i-a avertizat din nou pe români, precizând că un cutremur foarte adânc este inevitabil.

Mărmureanu a adăugat că a făcut câteva analize pentru România, care va fi lovită de un cutremur foarte mare. „Făcând analize pentru România am găsit că va avea loc un cutremur catastrofal, pentru că urmează un cutremur foarte adânc, spre Chişinău, peste 7 grade", a încheiat specialistul.

Gheorghe Mărmureanu a afirmat la postul de televiziune B1, că ştia că în Japonia va avea loc un cutremur devastator, însă nu ştia anul în care acesta se va întâmpla. Mai mult, acesta a precizat că japonezii aşteptau un seism în partea de vest, nu în cea de est. „Ce se întâmplă acum în Japonia ştiam de mult, am spus de multe ori. Nu ştiam că va fi de mărimea asta, nu ştiam anul. Ştiam că este o fereastră, 2006-2022, dar nu este terminată povestea în Japonia. Urmează partea de vest, deoarece japonezii s-au temut pe partea vestică, nu pe cea estică", a spus acesta pentru Adevărul Bucureşti.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite