UPDATE: SCENERIU TRAS LA INDIGO / Locuitorii din Corjova pot vota la Cocieri, dar situația este incertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele incidente au avut loc la Corjova, pe malul stâng al Nistrului, unde locuitorii au fost împiedicați să voteze. De dimineaţă, miliţia separatistă a blocat accesul în sat.

UPDATE: În acest moment, locuitorii din Corjova pot vota. „Dimineața au fost tentative de a bloca accesul spre secția de votare din Cocieri, dar în acest moment oamenii pot vota. Situația este destul de contradictorie, n-aș putea să spun că totul este foarte bine. Foarte bine ar fi atunci când oamenii ar putea vota în Corjova“, a declarat poitrivit lui Ştefan Urâtu, membru CEC.

Potrivit lui Valeriu Miţul, primarul satului Corjova, autorităţile separatiste au deconectat localittaea de la reţeaua de curent electric încă la 5 dimineaţa.

„Este un scenariu tras la indigo! La fel ca la alegerile trecute, au blocat toată localitatea. Au intimidat oamenii din sat timp de două săptămâni prin tot felul de articole de presă“, a declarat Valeriu Miţul.

„Miliția a instalat un post de control și verifică fiecare automobil creând un ambuteiaj enorm. Este imposibil să circuli“, a declarat Pavel Postică, jurist Promo-Lex.

Astfel de incidente au loc la fiecare scrutin.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite