John Onoje va deveni politician cu acte în regulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moldoveanul de origine africană, John Onoje, va deveni membru al Partidului Național Liberal. Informația a fost confirmată de liderii formațiunii cu viziuni unioniste, care au anunțat că îl vor primi în rândurile partidului.

După ce dorința de a candida la funcția de președinte nu i s-a materializat, Onoje s-a dus astăzi la sediul PNL, exprimându-și dorința să devină membru al formațiunii. „Din inițiativă proprie, acesta a venit la partid, a completat o cerere de aderare, care urmează a fi aprobată în curând și nu există motive pentru a o respinge. Viziunile lui John Onoje sunt asemănătoare cu politica promovată de Partidul Național Liberal în ceea ce ține de unirea cu România", a declarat pentru Unimedia liderul tineretului național-liberal, Nicolae  Mărgărint.

La rândul său, președintele PNL Vitalia Pavlicenco scrie pe blogul său că „până și un cetățean de origine africană înțelege că Republica Moldova este pe buza prăpastiei, de accea numai calea germană de reunificare a două state românești ne poate salva de influența rusă nefastă și ucigătoare".

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite