GALERII FOTO & VIDEO Incendiu de proporții în Capitală. O porțiune de peste 1.000 de metri pătrați de teren a luat foc. Vezi UPDATES!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii luptă acum cu flăcările
Pompierii luptă acum cu flăcările

Incendiu în regiunea uzinei Tracom. O porțiune de peste 1.000 de metri pătrați de teren cu stuf este cuprinsă de flăcări.

UPDATE, ora 14.50: Una dintre mașinile de pompieri s-a împotmolit în noroi.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale Pompierii au intervenit cu două autospeciale Una dintre mașinile de pompieri s-a împotmolit pe drum

Click aici să vezi prima GALERIE FOTO!

UPDATE, ora 14.40: Salvatorii de la Situații Excepționale spun că incendiul s-ar fi declanșat din cauza unei țigări aprinse aruncate în stufăriș.

143 de incendii de vegetație uscată, în numai trei zile

UPDATE, ora 14.30: Flăcările s-au extins cu repeziciune din cauza vântului puternic, pe o distanță de peste șase hectare. Pompierilor le-a trebuit mai bine de două ore să stingă incendiul.

Flăcările s-au extins cu repeziciune, din cauza vântului Flăcările s-au extins cu repeziciune, din cauza vântului Flăcările s-au extins cu repeziciune, din cauza vântului

Click aici să vezi a doua GALERIE FOTO!

Din cauza vântului, focul s-a extins rapid să se pot îndrepta spre depozitele de pe strada Petricani și spre blocurile de pe strada Albișoara. Pompierii se află acum la fața locului și încearcă să stingă incendiul.

Click aici să vezi VIDEO de la incendiu:

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite