Huiduieli și acte de violență la Marșurile Unirii din Republica Moldova. Vezi GALERIA FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au fost verificaţi cu detectorul de metale
Oamenii au fost verificaţi cu detectorul de metale

Manifestările unioniste petrecute în Republica Moldova n-au fost lipsite de incidente. Dacă la Chișinău, Marșul Unirii s-a desfășurat pașnic, la Bălți și Cahul protestul a degenerat în acte de violență soldate cu victime, printre care și un jurnalist.

Marșurile Unirii organizate în Republica Moldova au avut loc la Chișinău, Bălți și Cahul. Protestul din 22 iulie de la Cahul a degenerat în acte de violență, după ce Liga Tineretului Rus și „Patrioții Moldovei" i-au îmbrâncit pe manifestanți.

A început Marșul Unirii la București. Vezi imagini LIVE!

Pe 5 august, Marşul Unirii de la Bălţi a degenerat în violenţe după intervenţia contramanifestanţilor care reprezentau mai multe partide. Poliţia a încercat să oprească cele două tabere, formând un cordon viu. Contramanifestanţii au aruncat cu pietre, ouă şi roşii şi au recurs la acţiuni violente. Printre victime a fost un poliţist şi un jurnalist.

Hora Unirii Oamenii au fost verificaţi cu detectorul de metale Acţiunea este supravegheată de sute de poliţişti

CLICK AICI SĂ VEZI GALERIA FOTO!

Marșul din 16 septembrie organizat la Chișinău a avut loc fără incidente. Aproximativ 1.000 de persoane au mărşălit prin centrul Capitalei cerând unirea Basarabiei cu României. În fruntea coloanei se află ex-deputatul Valeriu Matei, primul preşedinte al Parlamentului, Alexandru Moşanu,deputatul Valeriu Saharneanu.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite