Foşti membri ai Alinaţei Moldova Noastră acuză: „PLDM a făcut atac raider la AMN“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foşti membri ai Alianţei Moldova Noastră (AMN), actuali membri ai Partidului Acţiunea Democratică (PAD), îşi cheamă colegii să adere la PAD. Aceştia au declarat că fuzionarea AMN cu PLDM s-a dovedit a fi o preluare de tip raider, prin care liberal-democraţii au urmărit eliminarea unui concurent de pe scena politică.

Potrivit lor, la scurt timp după această fuzionare, membrii AMN au fost marginalizaţi şi excluşi pas cu pas din funcţiile de decizie.

Secretarul executiv al PAD, Alexandru Lipcan, deputat în legislativul 2005-2009 din partea AMN, a subliniat că mulţi colegi de-ai săi, foşti AMN-işti s-au dezamăgit de PLDM, din care cauză pleacă nu numai din politică, dar şi din Moldova.

Ex-viceministrul sănătăţii, Mihai Magdei, ex-membru AMN, a menţionat că membrii AMN nu pot susţine modul în care este guvernată Republica Moldova. Acesta a descris situaţia dezastruoasa din medicină şi alte servicii sociale şi a explicat că a fost demis din funcţia de viceministru al sănătăţii anume din cauza criticilor dure pe care le-a adus guvernării.

Reprezentanţii PLDM nu au comentat acuzaţiile.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite