UPDATE Fiul directorului de la Muzeul Național de Istorie a Moldovei s-a sinucis din cauză că a picat BAC-ul. Vezi GALERIILE FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Basarabeanul Marius Sava şi-a pus capăt zilelor duminică, după ce a aflat că a picat a doua oară Bacalaureatul. Tânărul de 19 ani locuia împreună cu mama lui la Timişoara.

Prietenii elevului sinucigaş sunt şocaţi de decizia colegului lor.

„Marius era un om zâmbitor. A fost întodeauna un om cald, care te ajuta indiferent de probleme. Era mereu glumeţ şi îi plăcea să fie sufletul petrecerilor. A fost un prieten de nota 10", spune Adrian, unul dintre cei mai buni prieten.

image

CLICK AICI PENTRU IMAGINI CU MARIUS SAVA

„Nu credeam vreodată că se va arunca. BAC-ul era important pentru el. Marius chiar era un tip deştept. Nu ştiu ce a fost în capul lui de a ales să moară", mai adaugă acesta.

TATĂL LUI SPERA CA FIUL SĂ REVINĂ LA CHIŞINĂU

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Marius Sava a participat la ziua de naştere a unui coleg de clasă. Cheful a avut loc într-o discotecă din oraş. Marius a plecat de la petrecere la ora patru dimineaţa. Câteva ore mai târziu, după ce a aflat că a picat pentru a doua oară Bacalaureatul, el s-a aruncat în gol de pe o clădire de patru etaje.

Citește și:

Prietenii elevului sinucigaş din Timişoara cer recorectarea lucrării de Bacalaureat care "l-a ucis" pe Marius Sava GALERIE FOTO

Colegii elevului mort, care a picat la Bacalaureat, cer demisia ministrului Educaţiei: "Nimeni nu se gândeşte la ce e în sufletul unui elev"

EXCLUSIV Primele imagini cu elevul care s-a sinucis după ce a picat Bacalaureatul pentru a doua oară GALERIE FOTO

Marius era feciorul lui Eugen Sava, directorul Muzeului Naţional de Istorie din Moldova. „Băiatul venea permanent la muzeu. Îi plăcea foarte tare la Chişinău. Chiar şi pe 27 august ne-a ajutat cu expoziţia. A făcut fotografii şi la simpozionul din ajun", îşi amintesc muzeografii de aici.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL SINUCIDERII

„Tatăl lui îl lua deseori la săpăturile arheologice, spera să vină să facă facultate aici", a spus Maria Danilov, angajată a Muzeului Naţional.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Ţărănimea de la "Românii au talent" FOTO+VIDEO

   

image
image
image
image
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite