FOTO Vezi unde se distrează juniorii Filat, Plahotniuc și Lupu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luca, fiul premierului moldovean Vlad Filat, spune că nu este afectat de criză. Cel puțin asta reiese dintr-o postare de pe rețeaua de socializare Facebook, unde băiatul de 16 ani afirmă în rusă: „Menya krizis ne kasaetsea!" (Criza nu mă atinge - n.r.).

Tot pe Facebook, Luca a postat o fotografie împreună cu luptătorul Cătălin Moroșanu, cunoscut drept „Moartea din Carpați". Alături de alți tineri, printre care și fiul unuia dintre frații Stepuleac (foști polițiști, actualmente oameni de afaceri - n.r.), Luca apare într-o sesiune foto cu un trabuc în mână. Vedeți pozele mai jos!

image
image
image

Și Timofei Plahotniuc, fiul prim-vicepreședintelui Parlamentului Vladimir Plahotniuc, pare să nu fie afectat de criză. Băiatul învață în Elveția, la un colegiu privat, elitar, unde un an de studii costă circa 58.000 de euro. Pe Facebook, băiatul apare în mai multe imagini alături de colegii săi din Elveția. Pe aceeași rețea de socializare, adolescentul de 14 ani postează imagini din clubul care ar aparține tatălul său. Timofei apare la un chef privat, dat cu ocazia zilei sale de naștere. La petrecere a cântat chiar Dan Bălan cu cele două „chica bombs".

image
image
image

Se pare că Drive este și localul preferat de Cristi Lupu, fiul președintelui interimar, Marian Lupu.

image
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite