CRIMELE DIN BOTANICA Femeia ucisă în blocul de pe strada Muncești a fost împușcată cu o armă de calibru mare. Vezi UPDATES!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost ucisă cu un cuţit
Victima a fost ucisă cu un cuţit

Polițiștii din Capitală au găsit trupul neînsuflețit al unei femei, în fața apartamentului în care locuia. Pe strada Titulescu, un bărbat a fost găsit decedat tot în fața apartamentului său. Ambele victime aveau răni de cuțit în zona abdominală. Organele legii anchetează cazul.

Update ora 16.42: Conform polițiștilor, femeia ucisă în blocul de pe strada Muncești a fost împușcată cu o armă de calibru mare. Autorul crimei nu a lăsat nici cel mai mic indiciu asupra calibrului exact al armei de foc utilizate.

Update ora 12.07: După ce îi va fi stabilită vinovăția în cazul crimei de ieri, ucigașul de pe strada Titulescu ar putea fi pedepsit cu până la 15 ani de pușcărie.

Update ora 12.05: În cazul omorului de pe strada Nicolae Titulesc 39/1, criminalul s-a dovedit a fi chiar cumnatul victimei, în vârstă de 41 de ani. Acesta a mai fost judecat anterior de cinci ori, pentru crime și jafuri. Cumulat, criminalul a petrecut nu mai puțin de 20 de ani după gratii. El a fost eliberat în urmă cu trei ani.

Update ora 11.27: Femeia ucisă ieri după-amiaza pe strada Muncești din sectorul Botanica este fiica președintelui raionului Ocnița. Soțul ei lucrează în cadrul Ministerului Apărării.

Update 18 august, ora 19.42: În cazul omorului de pe strada Muncești din Chișinău, polițiștii nu exclud ipoteza unei crime la comandă.

Update 18 august, ora 19.31: Femeia ucisă în sectorul Botanica locuia împreună cu soțul ei, în apartamentul de pe strada Muncești.

Update 18 august, ora 19.25: În urmă cu două minute, trupul femeii împușcate pe strada Muncești a fost luat cu o dubă de pompe funebre. Cadavrul va fi supus unei autopsii în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Update 18 august, ora 19.18: Vecinii femeii înjunghiate în blocul de pe strada Muncești susțin că victima deține o afacere în sectorul alimentar și că ar fi fost implicată în niște scandaluri privind interesele financiare. Ancheta poliției continuă!

Update 18 august, ora 19.06: Potrivit vecinilor din blocul de pe strada Titulescu, victima în vârstă de 28 de ani ar fi avut dese scandaluri cu un alt bărbat, pe care îl ținea în arendă în acel apartament.

Update 18 august, ora 18.39: Crima de pe strada Muncești a fost depistată cu trei ore in urma, etajul 16 al blocului de locuințe. Femeia a decedat din cauza unei răni de cuțit, din zona abdominală.

Cealaltă crimă, de pe strada Titulescu, a fost înregistrată la ora 15.30. Victima, de această dată, a fost un bărbat. Acesta avea tot o plagă de cuțit în zona abdominală.

Update 18 august, ora 18.34: Cel de-al doilea cadavru a fost descoperit pe strada Titulescu din Capitală.

Două crime îngrozitoare au avut loc astăzi, în Capitală. O femeie de 36 de ani a fost găsită decedată la ușa de la intrarea în apartamentul ei de pe strada Muncești, sectorul Botanica.

Tot în sectorul Botanica a mai fost identificat un cadavru.

Vom reveni cu amănunte!

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite