Dodon scoate gunoiul din casă: „Tkaciuk controlează, de facto, PCRM-ul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon sugerează că Mark Tkaciuk, și nu Vladimir Voronin controlează PCRM-ul
Igor Dodon sugerează că Mark Tkaciuk, și nu Vladimir Voronin controlează PCRM-ul

Proaspăt ieșit din rândurile comuniștilor, Igor Dodon face dezvăluri. El spune că deputatul Mark Tkaciuk, și nu liderul PCRM Vladimir Voronin conduce, de fapt, formațiunea.

Replica vine după ce social-democratul Victor Șelin a declarat astăzi că Dodon a fost influențat de liderii Alianței pentru Integrare Europeană să părăsească Partidul Comuniștilor. Ei ar fi semnat chiar un acord care prevede că Zinaida Greceanâi va fi aleasă în funcția de președinte a țării.

„Declaraţiile sterile care vin din partea domnilor Şelin, Coropceanu, Starîş & Co nu mai trezesc interesul nimănui. Se cunoaşte că aceştia activează pe post de «instrumente docile» ale lui Mark Tkaciuk. În campania electorală pentru Chişinău, aceste «instrumente» tkaciukiste au lucrat împotriva lui Igor Dodon, favorizându-l în mod evident pe Chirtoacă. Iar astăzi, continuă campania lor murdară de insinuare, dezinformare şi intoxicare a opiniei publice", se arată într-o declarație a lui Igor Dodon, difuzată presei.

„Vrăjitoriile lui Tkaciuk nu mai impresionează pe nimeni, poate doar cu excepţia unor discipoli fideli ai acestuia, care profită de faptul că Tkaciuk de facto controlează în prezent PCRM-ul", conchide fostul deputat comunist.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite