Colecţia „Tom şi Jerry“ apare de marţi, 13 septembrie, împreună cu ziarul Adevărul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aventurile celebrelor personaje de desen animat, șoricelul Jerry și motanul Tom, au fost strânse pe DVD, într-o colecție ideală pentru copii.

Colecțtia de DVD-uri " Tom & Jerry" va putea fi achiziționată numai împreună cu ziarul Adevărul în fiecare marți, începând cu 13 septembrie, în toate chioșcurile de presă din țară.

Ziarul „Adevărul" v-a pregătit cadoul ideal pentru copilul dumneavoastră - o colecţie de 12 DVD-uri cu cei mai celebri eroi de desene animate, Tom şi Jerry.
Colectia de DVD-uri " Tom & Jerry" împreună cu ziarul Adevărul Moldova vor costa doar 69 lei.

Colecţia conţine episoadele produse începând din 1940, de la „Puss Gets the Boot" („Pisoiul e pus pe liber"), şi trece prin toate cele trei etape majore, până la „Purr Chance To Dream" („Micul pericol"), în 1967.

Primul DVD, care apare marţi, 13 septembrie, conţine episodele „Pisoiul e pus pe liber", „Gustarea de la miezul nopţii", „Pisoiul speriat", „Probleme cu câinele", „Jerry la război", „La bowling", „Prietena înaripată", „Printre câini" și "Șoricelul singuratic".

DVD-ul este în limba engleză, cu subtitrare în limba română și engleză, iar sunetul Dolby Digital oferă o calitate înaltă a vizionării acestui vesel duo animat.

Colecţia „Tom şi Jerry" este un adevărat regal de animație. Bucurați-vă de veselia, rivalitatea și prietenia celui mai celebru cuplu animat al tuturor timpurilor!

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite