Câștigătoarea unui concurs de frumusețe, găsită înjunghiată în propria locuință

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre autorii crimei, administrator al unui club de noapte din Chișinău, a recunoscut în fața anchetatorilor faptul că a ucis-o pentru o datorie mai veche de 5.000 de euro.

Tânăra de 27 de ani, câștigătoare a unui concurs de frumusețe, a fost găsită fără suflare, zilele trecute, în toaleta apartamentului în care locuia, relevă Info-Prim Neo. Victima a fost găsită cu mai multe răni provocate prin înjunghere de cuțit. Totodată din casa fetei au mai fost furate bijuterii din aur, portofele și alte bunuri de valoare.

Conform anchetatorilor, ea lucra ca dansatoare într-un local din Chișinău și a fost ucisă în seara de 8 noiembrie. Alaltăieri oamenii legii au reținut doi suspecți, în vârstă de 34 și, respectiv, 50 de ani.

Cel mai tânăr dintre făptași, administrator al unui club de noapte, a recunoscut în urma interogărilor faptul că el a ucis-o, pentru o datorie de 5.000 de euro.

Autorii crimei sunt acum cercetați penal în stare de arest. Pentru fapta comisă, ei riscă între 12 și 20 de ani de pușcărie sau chiar detenție pe viață.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite