CHIŞINĂU Andreea Marin a mărturisit că era nefericită înainte de a se căsători cu Ştefan Bănică Jr.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de peste Prut s-a destăinuit moldovenilor, prezenţi la Festivalul Familiei organizat la Chişinău, că viaţa ei era lipsită de sens înainte de a se căsători, chiar dacă avea o carieră de succes.

Vedeta a povestit cât de singură şi nefericită se simţea atunci când nu era căsătorită. „Când plecam acasă de la serviciu, sărbătoream singură cu brăduţul meu Crăciunul. Nu era nici pe departe cea mai fericită ipostază. Acum preţuiesc mult mai mult ceeea ce trăiesc - familia pe care o am, dragostea care mă aşteaptă acasă şi pitica mea pe care am sunat-o înainte să vin aici şi care m-a întrebat: „Mami, când vii acasă. Nu-ţi doreşti mai mult decât atât", a mărturisit Andreea Marin.


Apoi, vedeta, i-a îndemnat pe cei prezenţi la festivitate să-şi preţuiască familiile. „Mulţi dintre voi aveţi copii. Dăruiţi-le timpul vostru, apropierea voastră. Şi în momentul în care vă gândiţi că viaţa e grea şi că poate ar fi mai uşor să plecaţi, să cântăriţi mai mult ce pierdeţi decât ceea ce urmează să câştigaţi în buzunar ", a spus înduioşată vedeta.


Andreea Marin le-a mulţumit moldovenilor pentru căldură pe care o simte de fiecare dată când vine la Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite