MICROBUZUL MORȚII Un băiat de 15 ani se zbate între viață și moarte, la Urgență

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc la ieșirea din Ialoveni. Foto de Eduard Bâzgu
Accidentul a avut loc la ieșirea din Ialoveni. Foto de Eduard Bâzgu

Dintre cei scăpați cu viață din accidentul petrecut ieri la ieșirea din Ialoveni, în apropierea lacului Dănceni, un băiat de 15 ani este ținut în viață cu ajutorul aparatelor, la Reanimare, iar un alt minor de 17 ani se află la secția de Neurochirurgie a Spitalului de Urgență.

UPDATE, ora 11.32: Potrivit șefului Poliției Rutiere, Sergiu Armașu, accidentul petrecut ieri lângă lacul Dănceni s-a soldat cu patru oameni morți și 14 răniți. Autorii acestui teribil accident riscă între 6 și 10 ani de închisoare, conform codului penal. În cazul în care se dovedește că se aflau în stare de ebrietate, vinovații pot sta până la 12 ani în pușcărie.

11 oameni au fost internați la Spitalul de Urgență după accidentul de microbuz petrecut ieri, dintre care patru sunt în stare gravă, iar doi sunt în stare de comă, la secția de Reanimare. Datele au fost furnizate astăzi de către Gheorghe Ciobanu, directorul spitalului.

Printre pacienții care se zbat între viață și moarte la secția de Reanimare este și un băiat, în vârstă de 15 ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzii ale toracelui și la nivelul organelor, precum și fracturi ale membrelor. În aceeași situație se află și un tânăr de 19 ani, care-i ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor.Un alt minor, de 17 ani, se află în secția de Neurochirurgie.

FOTO, VIDEO Microbuzul morţii! Şase oameni au decedat într-un accident lângă Chişinău

Tragicul accident s-a petrecut ieri după-amiaza la ieșirea din orașul Ialoveni. Microbuzul care transporta 20 de oameni care veneau de la o înmormântare a fost izbit în partea laterală de o autocisternă care se deplasa cu viteză foarte mare. Printre cei decedați se numără o fetiță de 12 ani și două femei.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite