Bancherul rus Gherman Gorbunțov s-a pus pe picioare şi vrea să-şi înfrunte duşmanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul proprietar al băncii Universalbank
Fostul proprietar al băncii Universalbank

„Bancherul negru" împuşcat de şase ori în capitala Marii Britanii, fostul șef al băncii comerciale Universalbank, Gherman Gorbunțov s-a pus pe picioare şi promite să-şi sfideze duşmanii continuând să trăiască și să lucreze în Londra.

Publicaţia britanică Daily Mail a postat o fotografie în care Gorbunţov, în vârstă de 46 de ani, care a fost împușcat în fața locuinței sale din Londra, învaţă să meargă într-o cameră privată din cadrul spitalului în care este internat.

Gherman Gorbunțov era numit de presa rusă „bancherul negru“

El a mărturisit că a suportat o intervenție chirurgicală majoră pe răni, în această săptămână. Potrivit aceleiaşi surse, Gorbunțov speră să fie externat în aproximativ o lună. „Au vrut să fiu mort, dar acum merg" a declarat Gorbunțov. „Am schimbat locuinţa, dar şi biroul, așa că va fi simplu să fac aceleaţi lucruri la o locaţie diferită. E atât de linişte noaptea- voi locui într-o zonă unde va fi dificil să se întâmple acelaşi lucru", a mai adăugat „bancherul negru“.

Milionarul rus, exacţionarul majoritar al Universalbank este anunţat în căutare generală de către autorităţile din Republica Moldova.

Gherman Gorbunțov după atac: „Cred că este vorba de persoanele care stau în spatele atacurilor raider din Federația Rusă și Moldova"

Bancherul rus Gherman Gorbunțov e tratat sub pază armată. Vezi care sunt semnalmentele atacatorului!

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite