Afacerea unui moldovean a eșuat. Mii de ore de filmări cu politicieni, oameni de afaceri și vedete în bordelurile de lux din București au ajuns la poliție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Efim Podval este din Republica Moldova
Efim Podval este din Republica Moldova

Descinderile de la începutul lunii în două dintre bordelurile lui Efim Podval, cetățean al Republicii Moldova cunoscut și sub numele „Fima" a scos la iveală mii de ore de înregistrări cu vedete, politicieni și oameni de afaceri care au trecut pe la casele de toleranță.

Lumea bună a Bucureștiului, fierbe de câteva zile. „Fima", promitea clienților săi condiții de lux, sushi, băuturi fine la liber dar și discreție garantată, iar toate scenele fierbinți erau înregistrate, anunță B1. Potrivit aceleiași surse, înregistrările ar fi fost polița de asigurare împotriva legii, a patronului bordelurilor, Efim Podval.

Interlopul spera să primescă protecția personajelor suspuse care apăreau în miile de ore de înregistrări strânse de-a lungul anilor. În același timp, cancan scrie că desființarea caselor de toleranță a lasat pe drumuri unele dintre cele mai apreciate prostituate din oraș. Una dintre ele a declarat, sub protectia anonimatului, că Efim Podval era un om cumsecade, care avea grijă să le rezolve toate problemele și că era foarte corect la bani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite