„Adevărul“ îţi aduce „Delicii în bucătărie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Adevărul“ aduce o nouă colecție - „Delicii în bucătărie“
„Adevărul“ aduce o nouă colecție - „Delicii în bucătărie“

Începând cu 7 martie, în fiecare miercuri, cotidianul „Adevărul" vă aduce o colecţie delicioasă pentru întreaga familie. Reţete de preparare a pastelor, a cărnii, a peştelui, dar şi zeci de tipuri de deserturi sunt secretele ce pot fi cumpărate cu doar cu 39 de lei.

Noua colecţie „Delicii în bucătărie" îţi oferă posibilitatea să te transformi într-un bucătar iscusit şi să-ţi răsfeţi întreaga familie cu bucate alese. Fiecare din cele 21 de volume lansate de Adevărul Holding conţine 70 de reţete ilustrate, adunate din bucătăria europeană, dar şi cea românească. Mai mult, cărţile realizate în Italia, pe hârtie lucioasă, în condiţii grafice excelente, poate transforma gătitul într-o pasiune. Imaginile tentante te vor ajuta să urmăreşti fiecare detaliu al preparării reţetei alese, iar la final „Delicii în bucătărie" te va ajuta să alegi băutura perfectă pentru bucatele preparate.

Începem cu aperitive

Primul volum pe care îl poţi cumpăra pe 7 martie la orice chioşc sau oficiu poştal din ţară este „Aperitive". Din cele 160 de pagini aflaţi aproape totul despre istoria şi tradiţia aperitivelor, despre modul lor de preparare şi de prezentare. „Servite în mod obişnuit înainte de masa de prânz ori de cină, aperitivele reprezintă, în realitate, una dintre cele mai eclectice manifestări gastronomice. Ele pot însoţi un cocktail sau o băutură-aperitiv ori pot înlocui un fel de mâncare (chiar şi felul principal) sau o garnitură de legume proaspete şi, de ce nu, pot fi combinate de aşa manieră încât să constituie o masă completă", se spune în introducerea cărţii.


După reţetele prezentate în primul volum puteţi prepara foie gras cu mandarine caramelizate, bacon şi ceapă de apă, millefeuille din piept de gâscă, cu napi şi sfeclă roşie, timbale de broccoli şi spumă de şuncă. În aceleaşi pagini aflaţi cum se prepară brioşele ţărăneşti cu şuncă şi mozzarella, cornuri umplute cu legume, mozzarella şi jambon afumat, plăcintă cu pătrunjel şi piept de porc. Noi vă dorim poftă bună şi sperăm să reuşiţi să impresionaţi întreaga familie, dar şi musafirii: soacra cu ciorbe şi zemuri nemaipomenite, pe soţ cu plăcinte de nerefuzat, iar pe cei mici cu dulciuri ce lasă gura apă.

Următoarele delicii

Pe 14 martie, „Adevărul" vine cu un alt volum din colecţia „Delicii în bucătărie" dedicat pastelor. Acesta este urmat de zeci de reţete de „Preparate la grătar", ce pot fi cumpărate pe 21 martie. Următoarele volume din colecţie sunt: „ Dulciuri", „Antreuri şi gustări", „Pizza şi focaccia", „Reţete uşoare şi rapide", „Preparate din peşte", „Preparate din carne", „Preparate la microunde", „Preparate din legume", „Deserturi cu ciocolată" şi „Reţete tradiţionale româneşti".

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite