Adevărul Moldova în direct cu Adevărul Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul Holding inaugurează oficial astăzi primul birou editorial permanent la Bruxelles. Evenimentul este unul fără precedent în istoria presei din România, „Adevărul" urmând modelul celor mai mari grupuri pe presă europe.

Echipa „Adevărul Europa" va relata zilnic pentru cititorii din România, Republica Moldova şi Ucraina, tot ce este esenţial în actualitatea europeană, care sunt tendinţele şi regulile UE. Traseul european al Republicii Moldova, unul lung şi cu multe obstacole, va fi explicat de experţi, personalităţi europene şi de echipele de jurnalişti de la Bruxelles şi Chişinău.

„Lucrurile care contează pentru Europa se întâmplă la Bruxelles. Cred că este important pentru cititorii noştri să înţeleagă ce impact are asupra lor legislaţia europeană. Este un pas necesar şi obligatoriu pentru un grup de media care vrea să îşi informeze corect cititorii", afirmă Peter L. Imre, directorul general Adevărul Holding.

image

Graham Watson, membru al Parlamentului European, la „Adevărul Europa“

DE CE E IMPORTANT BRUXELLES-UL
Ovidiu Nahoi, redactorul şef al biroului Adevărul Europa: „Până mai ieri părea mai degrabă un vis nebunesc. Dar azi există. «Adevărul» este primul grup românesc care îşi deschide un birou la Bruxelles. Aşa cum au aici marile entităţi de presă din întreaga lume. De acum cititorii noştri vor fi în contact direct cu Europa în fiecare zi, pe site-ul ziarului „Adevărul", dar şi în ediţiile tipărite, ca de altfel şi în celelalte publicaţii ale grupului" , susţine Ovidiu Nahoi, redactorul şef al „Adevărul Europa".

Urmăreşte astăzi, live, de la ora 19.30 lansarea Adevarul Europa doar la pagina: http://www.adevarul.ro/adevarul_europa/

Jerzy Buzek, preşedintele Parlamentului European, pentru „Adevăru Europa": „Felicit «Adevărul» pentru deschiderea redacţiei de la Bruxelles şi pentru că este atât de activ atât ca ziar, cât şi ca post de televiziune. Din câte ştiu deocamdată postul TV este doar pe Internet, însă este foarte important. Democraţia nostră este clădită pe informaţie şi este foarte bine că puteţi trimite informaţii de aici în România".

Evenimentul de lansare este sprijinit de Zenyth Pharmaceuticals, producatorul ColonHelp şi de Murfatlar.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite