Accident în centrul Chișinăului: o mașină a carabinierilor a intrat într-un troleibuz, pe strada Pușkin. Șoferii celor două vehicule au suferit leziuni ușoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasagerii care se aflau în troleibuz sunt în afara oricărui pericol. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul mașinii de carabinieri s-ar putea alege cu un dosar contravențional, o amendă de 1.000 de lei și șase puncte de penalizare.

În această seară, trei mașini s-au ciocnit la intersecția străzilor Pușkin cu București. În coliziune au fost implicate un vehicul Vaz 2105 aparținând trupelor de carabinieri, un troleibuz care se deplasa spre Bulevardul Ștefan cel Mare și un autoturism particular Dacia Logan.

Conform anchetei prelimiare, autorul accidentului este șoferul mașinii de carabinieri, care nu a cedat trecerea la semafor. Atât el cât și șoferul troleibuzului au suferit leziuni ușoare.

În acest moment, angajații Poliției Rutiere cercetează circumstanțele care au dus la producerea accidentului. Dacă va fi găsit vinovat, carabinierul de la volanul autospecialei Lada ar putea primi o amendă de 1.000 de lei, precum și șase puncte de penalizare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite