A fost reţinut agresorul jurnalistei rănite la Bălţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victoria Ocară s-a ales cu o plagă la cap
Victoria Ocară s-a ales cu o plagă la cap

Poliţia a anunţat că a reţinut o persoană bănuită că a aruncat piatra în reporteriţa postului JurnalTV, care a fost rănită ieri, în timpul protestelor de la Bălţi.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne, suspectul este locuitor al municipiului Bălţi, în vârstă de 26 de ani. Pe numele lui a fost pornit un dosar penal. Dacă va fi vinovat, el riscă până la 5 ani de închisoare.

Victoria Ocară a ajuns la spital cu o plagă la cap, după ce unul dintre protestatari a lovit-o cu o piatră. Cazul a avut loc în jurul orei 15.30 pe strada Puşkin, din Bălţi, în timpul unor altercaţii produse între membrii şi simpatizanţii mai multor formaţiuni politice şi unioniştii care doreau desfăşurarea unui marş în localitate.

De asemenea, a fost reţinut şi un bărbat, la fel din Bălţi, suspectat că a agresat un poliţist în timpul aceleiaşi acţiuni. Acesta riscă o amendă, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau până la 3 ani de puşcărie.

Oamenii legii susţin că adună probe pentru a atrage la răspundere toate persoanele vinovate de producerea altercaţiilor între manifestanţii unionişti şi contramanifestanţii statalişti.

PROTESTUL DE LA BĂLȚI Polițiștii au întocmit două dosare penale pentru actele de violență din timpul manifestațiilor. Vezi VIDEO!

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite