Igor Ţurcan, fostul preşedinte al Federaţiei de Tenis a fost înmormântat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al FTM a fost înmormântat, astăzi, la Cimitirul Central de pe strada Armenească din Chişinău. Câteva sute de oameni, printre care rudele şi prietenii îndureraţi ai familiei Ţurcan, au venit să-şi ea rămas bun.

Dintre oficialităţi la funeralii au fost prezenţi Ion Cebanu, ministrul Tineretului âi Sportului, şi adjunctul său Octavian Bodişteanu, dar şi deputatul Mihai Godea, al cărui şef de staff electoral în campania pentru şefia Capitalei a fost Igor Ţurcan. Cortegiul funeral a venit la cimitir în jurul orei trei, slujba de pomenire fiind oficiată chiar în biserica din curte.

Înmormântare

Mama decedatului şi soţia acestuia, Rodica, au fost susţinute pe parcursul ceremoniei de rudele apropiate. „Îmi va ramâne în memori ca un om luminos, care a făcut multe lucruri pentru federaţie. Este o tragedie imensă pentru mama lui şi mai ales pentru soţie şi copii. Nimeni n-are dreptul să ia viaţa unui om", a menţionat Olga Tonu, membră a biroului Federaţiei de Tenis.

„Igor era bravo. A făcut într-un an la federaţie cât nu s-a făcut şase ani", a spus Boris Cioban, unul dintre părinţii ai cărui copii practică tenisul.Igor Ţurcan a lăsat în urmă doi copii, o fetiţă de 13 şi alta de doi ani.

Ion Ţurcan

"Va ramâne în memoria mea un om luminos, care a făcut multe lucruri pentru federație. Este o tragedie imensă pentru mama lui și mai ales pentru soție și copii. Nu știu care este cauza tragediei, dar nimeni nu este în drept să ia viața unui om", a menționat Tonu Olga, membră a biroului Federației de Tenis.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite