VIDEO Vezi cine este gimnasta din Republica Moldova care i-a cucerit pe americani cu talentul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lilia Stepanova are de 24 de ani
Lilia Stepanova are de 24 de ani

Gimnasta talentată este din Republica Moldova şi a descoperit capacităţi suprinzătoare de a-şi îndoi corpul, iar în acelaşi timp ea poate trage dintr-un arc cu degetele de la picioare anunţă Daily Mail.

Este vorba despre Lilia Stepanova, în vârstă de 24 de ani care i-a cucerit pe americani prin talentul său de a lansa săgeţi dintr-un arc cu degetele de la picioare în timp ce se află într-o poziţie greu de imaginat, mai mult fata nimereşte în ţintă.

image

Foto: Daily Mail

Daily Mail mai scrie că talentul său deosebit a ajutat-o pe Lilia să ajungă în semifinal concursului „America's Got Talent“. „În timp ce pentru spectatori este uşor şi distractiv, pentru mine este dureros", spunea fata la „America's Got Talent".

Gimnasta consideră că abilitățile sale uimitoare le-a moştenit de la părinţii săi Alex şi Ina, care au fost artişti profesioniști. „Am început să fac gimnastică împreună cu mama mea de la vârsta de pantru ani. În acelaşi timp făceam și acrobaţie de două ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Apoi, când m-am mutat în SUA am început să exersez și echilibrul mâinilor cinci zile pe săptămână cu tatăl meu", mai povesteşte tânăra.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite