Naşul TV, prima zi de emisie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul post de televiziune deţinut de Radu Moraru va începe emisia în această seară, la ora 20.00, deşi afişele publicitare anunţă lansarea oficială, „în toate reţelele de cablu", pe data de 22 aprilie.

Explicaţia dată de Radu Moraru este că, în următoarele trei zile, pe post se va difuza doar emisiunea „Naşul", iar grila extinsă va intra abia luni.  „Aşa este frumos şi sănătos, ca proprietarul principal să dea un exemplu de sacrificiu şi să fie primul care munceşte. Nu stau deoparte,  mi-am suflecat mânecile, aşa că vineri, sâmbătă şi duminică, vor fi trei emisiuni «Naşul». De luni începe toată echipa, intrăm, disciplinat, cu toţii la muncă", a explicat Radu Moraru, pentru „Adevărul". În primele trei ediţii, emisiunea lui Moraru va începe la ora 20.00, dar nu are stabilită o oră de încheiere, aşadar, jurnalistul va vorbi „cât ţine banda".

Echipa care va intra, de luni, pe post, este formată din Grigore Cartianu, redactor-şef „Adevărul", Adrian Moraru, director adjunct al Institutului pentru Politici Publice, Alice Nastase şi Simona Catrina - care conduc revista „Tango", din posturile de redactor-şef, respectiv redactor-şef adjunct. La noua televiziune vor mai apărea Cristian Ţopescu, Alexandru Cristorian - jurnalist de investigaţii, Mihaela Bilic, nutriţionist, Ioana Reit - care a prezentat „6! Vine presa" pe B1 TV şi Alexa Ionescu.

De la investigaţii la monden

Programele vor fi de mai multe genuri, de la dezbateri pe teme serioase, până la producţii cu profil monden. Astfel, Grigore Cartianu va realiza, după „Naşul",  emisiunea „Cronica de noapte", iar Alexandru Cristorian va conduce programul de investigaţii „Pe urmele banilor". La polul opus ca şi conţinut se află emisiunea realizată de Alice Năstase şi Simona Catrina. Cristian Ţopescu va fi invitat permanent în emisiunea „Privind înapoi cu mândrie", moderată de Ioana Reit.  Emisiunile pot fi văzute, potrivit  proprietarului postului, pe satelit, pe toate reţelele de cablu şi pe www.naşul.tv, „unde se pot uita telespectatorii din Africa, America de Sud şi Noua Zeelandă".

"Vineri, sâmbătă şi duminică, vor fi trei emisiuni «Naşul». De luni începe toată echipa.''
Radu Moraru jurnalist

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite