FOTO Ron Wood, un iubit greu de suportat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronnie Wood şi Ekaterina Ivanova au avut o relaţie tumultuoasă timp de un an şi jumătate
Ronnie Wood şi Ekaterina Ivanova au avut o relaţie tumultuoasă timp de un an şi jumătate

După o aventură de 18 luni care a dus la destrămarea căsniciei sale, chitaristul de la Rolling Stones s-a despărţit de iubita sa rusoaică, Ekaterina Ivanova, cu peste 40 de ani mai tânără.

În urmă cu un an şi jumătate, Ron Wood (62 de ani) o cunoştea într-un bar dubios din cartierul londonez Soho pe Ekaterina Ivanova, o chelneriţă de cocktail din Rusia, pe atunci în vârstă de 20 de ani. Aşa începea o aventură pasională care i-a adus tinerei rusoaice celebritate şi un stil de viaţă luxos. În iulie anul trecut, relaţia lor devenea publică şi soţia chitaristului, Jo Wood, punea capăt unei căsnicii de 23 de ani.

Legătura celor doi s-a sfârşit însă în urmă cu două săpămâni, când Ronnie s-a despărţit de mult mai tânăra sa iubită la câteva zile după ce a fost arestat sub acuzaţia că ar fi încercat să o sugrume pe stradă. Vestea despărţirii a venit chiar de la fosta sa nevastă, Jo, care a declarat pentru tabloidul britanic „Daily Mail" că Ron i-a spus că „s-a despărţit de tot de fata aia".

Jo Wood a subliniat însă că nu se pune problema să se împace cu membrul trupei Rolling Stones, de care a avut grijă ani de zile pe circuitul de concerte. „Nu ne împăcăm. În niciun caz. Sunt foarte mulţumită să fiu celibatară în momentul de faţă şi îmi place viaţa mea."

Acelaşi lucru se poate spune şi despre Ron, care pare foarte încântat că e din nou singur, după cum arată imagini recente surprinse de paparazzi în care el zâmbeşte radios în pragul casei sale din Surrey.

„Regele goblinilor"

Odată cu despărţirea, Ivanova a trebuit să renunţe la plimbările în limuzină prin oraş şi a fost văzută călătorind cu metroul londonez. Ziarele de scandal afirmau atunci că tânăra, care locuieşte în prezent la mama sa, ar fi „distrusă" de ruptură. Ea le-a spus poliţiştilor că nu vrea să facă plângere împotriva lui Wood pentru incidentul violent de pe stradă. În luna septembrie, o altă ceartă a cuplului, în care Ivanova ar fi ameninţat că se va sinucide pentru că Ron stabilise să ia cina cu fosta sa soţie, s-a sfârşit cu sosirea poliţiei.

La câteva zile după despărţire, Ekaterina Ivanova a rupt însă tăcerea şi a dat un interviu despre relaţia sa cu Ronnie Wood revistei „Hello!". Fără menajamente, tânăra rusoaică l-a descris pe fostul său iubit alcoolic ca „regele cel rău al goblinilor". „Totul a început ca un basm. Dar apoi a început să semene cu un basm rău. Când Ronnie şi cu mine ne-am mutat ­într-un turn, prietenii au râs de mine şi au spus că sunt ca prinţesa prizonieră în turn. A devenit un fel de Jekyll şi Hyde. Eram prizoniera regelui cel rău al goblinilor."

Imagini surprinse de paparazzi cu Ronnie Wood si Ekaterina Ivanova

Un bărbat de 62 de ani care se poartă ca la 12

Ekaterina a mărturisit că totala dependenţă de alcool a lui Wood îl făcea să se comporte ca un copil şi să fie aproape imposibil de suportat. „De ziua mea, m-a trezit cu şampanie şi caviar. Eu am băut câteva pahare, dar Ronnie nu s-a oprit", a povestit tânăra de 21 de ani. „Am mers la un restaurant unde făcuse el rezervare. Mi-au adus un tort foarte frumos şi toţi chelnerii ­mi-au cântat «La mulţi ani», dar el era atât de beat că a fost chiar ciudat." Ivanova spune că Wood nu reacţiona prea bine la alcool. „Ieşeam în oraş şi ne distram foarte bine, dar eu ştiam când să mă opresc şi el nu. Trebuie să fii foarte puternic ca să trăieşti cu un asemenea om. Eu sunt puternică, dar nici aşa..."

Ekaterina susţine că ea este cea care a pus capăt relaţiei cu chitaristul de la Rolling Stones. „Mi-a trecut. M-am gândit ce rost are să fii cu un bărbat mai în vârstă dacă se comportă ca la 12 ani? Când era beat, era ca un puşti care face crize. Arunca sticle cu apă şi îmi imita vocea. Mă simţeam ca şi cum ar fi trebuit să ţin sub control un copil." Rusoaica a povestit că Wood a încercat cu disperare să facă să meargă relaţia lor, dar că ea a fost cea care a decis că s-a sfârşit. „Cred că avea nevoie de o mamă. Am încercat, dar asta nu mă făcea fericită. "

Deşi în trecut era geloasă pe fosta soţie a lui Ronnie, cu care acesta păstrase legătura, Ivanova a declarat că în prezent o respectă mult. „E greu să ai de-a face cu el. Nu ştiu cum a reuşit ea. Eu nu am putut. Jo pare să fie mult mai fericită fără el."

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite