Robert De Niro, la braţul soţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul şi-a făcut apariţia alături de soţia sa de culoare, Grace Hightower, la o petrecere în New York.

Sunt căsătoriţi de 13 ani, dar prezenţa cuplului în public este o sărbătoare pentru fotografi. La cei 67 de ani ai săi, Robert De Niro a intrat în colimatorul bliţurilor mai ales pentru reuşita pereche pe care o face cu Grace Hightower, femeia care îi este alături de pe 17 iunie 1997. Cuplul a fost zărit în timp ce îşi făcea intrarea la petrecerea organizată de revista "Vanity Fair", cu ocazia Tribeca Film Festival. Evenimentul e organizat de compania de film deţinută chiar de Robert de Niro, Tribeca Film Center, în colaborare cu producătorul hollywoodian Jane Rosenthal.

O familie fericită

Grace are 54 de ani, dar este o femeie seducătoare. Ea a purtat o rochie neagră, simplă, mulată pe corp, accesorizată discret cu o brăţară de diamante şi un machiaj minimalist, în timp ce Robert a purtat un costum gri de lână. Cei doi şi-au reînnoit jurămintele în noiembrie 2004 şi divorţul care le-a dat târcoale la doi ani după ce s-au cunoscut nu a fost niciodată finalizat. Împreună au un băiat de 12 ani, Elliot, care întregeşte familia artistului, alături de alţi patru copii proveniţi din cele două căsnicii anterioare ale actorului.

La festivalul de film au intrat în cursă 12 filme şi 12 documentare, iar producţiile câştigătoare vor primi câte un premiu de 65.000 de lire. Lista premianţilor va fi decisă de un juriu format din celebrităţi precum Jessica Alba, Brooke Shields şi Whoopi Goldberg. Tot cu această ocazie va fi lansat în premieră "Shrek Forever 3D", al patrulea episod al seriei, la Ziegfeld Theater.

Scorsese, regizorul preferat

Robert De Niro s-a născut in New York, pe 17 august 1943, într-o familie de pictori. Şi-a petrecut copilăria în cartierul Little Italy din New York. S-a pregătit la Stella Adler Conservatory şi la American Workshop. Primul rol care l-a facut cunoscut a fost in "Bang the Drum Slowly"(1973), dar şi-a câştigat reputaţia în "Mean Streets" (1973), primul film făcut cu Martin Scorsese. În 1974, De Niro obţine un Academy Award pentru pentru rolul din "Nasul II" (1974) şi trei nominalizări pentru Academy Award, cel mai bun actor  în "Taxi Driver" (1976), "The Deer Hunter" (1978) şi "Cape Fear" (1991). Obţine premiul pentru cel mai bun actor în 1980 pentru "Raging Bull" (1980), iar în 1993 îşi face debutul regizoral în 1993 cu  "A Bronx Tale".

Considerat unul dintre cei mai mari actori ai tuturor timpurilor, De Niro şi-a dovedit talentul în sute de filme: poliţiste, drame, comedii muzicale, epopee, comedii romantice, thrillere şi a apărut în filme semnate de regizori celebri precum Kazan, Bertolucci, Grosbard, Leone, Jordan, Parker, Joffé, Frankenheimer. Dar legătura pe care a stabilit-o cu regizorul Martin Scorsese nu se compară cu nimic, căci marile sale roluri au fost dirijate de acesta: "Crimele din Mica Italie" (1973), „Şoferul de taxi" (1976), „Taurul furios" (1980), „Băieţi buni" (1990),  „Casino" (1995).

De Niro e cunoscut pentru perfecţionismul său. S-a îngrăşat cu 27 de kilograme şi a învăţat totul despre box pentru a-l portretiza pe Jake LaMotta în „Raging Bull". Şi-a ascuţit dinţii pentru rolul din „Cape Fear", a locuit în Sicilia pentru pentru „The Godfather Part II", a condus un taxi timp de trei luni pentru „Taxi Driver", a învăţat să cânte la saxofon pentru „New York, New York" sau s-a îngrăşat 40 de kilograme pentru a intra în pielea lui Al Capone în „The Untouchable".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite