Nevestele lui Cameron

0
Publicat:
Ultima actualizare:
James Cameron  şi Linda Hamilton, pe vremea  când erau căsătoriţi
James Cameron şi Linda Hamilton, pe vremea când erau căsătoriţi

Regizorul James Cameron îşi doreşte întotdeauna femeia pe care nu o poate avea, spune una dintre fostele sale soţii, actriţa Linda Hamilton. Geniul din spatele fenomenului „Avatar“ a ajuns astfel la căsnicia cu numărul cinci.

James Cameron este dintotdeauna un perfecţionist, cunoscut drept cel mai înspăimântător bărbat de la Hollywood, potrivit cotidianului britanic „Daily Mail".

„Mănânc presiune la micul dejun", spune adesea regizorul. Aşa că nu e de mirare că nu prea multe femei l-au putut suporta pe termen lung. Cameron e atras de femeile puternice, dar două personalităţi explozive se împacă rareori pentru mult timp. Aşa a ajuns autorul „Titanicului" la cinci căsnicii, iar despărţirile au coincis de obicei cu perioada în care lucra la un nou film.

Certuri şi împăcări

Prima lui soţie a fost Sharon Williams, o fostă chelneriţă într-un bar pentru camionagii pe care a cunoscut-o la 18 ani, când era şofer. Căsnicia a durat 12 ani, dar cei doi s-au despărţit când el a început să lucreze la „Terminator" şi a cunoscut-o pe a doua nevasă, producătoarea Gale Anne Hurd. Alături de aceasta a făcut „Aliens", dar mariajul s-a sfârşit când au lucrat împreună la „Abisul". Câteva luni mai târziu, el s-a îndrăgostit de regizoarea Kathryn Bigelow, cu care s-a căsătorit în august 1989. Anul următor, când Cameron începuse să producă „Terminator 2", căsnicia nu mai mergea şi existau zvonuri că el avea o aventură cu actriţa Linda Hamilton.

Când divorţul lui James de Kathryn s-a pronunţat, în 1991, Linda s-a mutat în casa lui din Malibu. Un an mai târziu era însărcinată cu primul lui copil. „Jimbo e un tip sexy atunci când lucrează", recunoaşte Linda, care l-a cunoscut pe platourile de la primul film „Terminator" şi l-a înfruntat cum puţine actriţe au făcut-o vreodată. La al doilea film din serie, Linda ştia deja la ce să se aştepte. „Era foarte sexy cum controla totul". Dar dorinţa lui de control s-a extins şi la viaţa privată.

Cameron a decis de unul singur că nu se va însura niciodată cu Linda, iar disputele pe această temă au durat şapte ani. Certurile şi împăcările erau la ordinea zilei. „Nici nu mai ştiu de câte ori i‑am aruncat toate lucrurile afară. El nu le arunca niciodată ­înapoi spre mine, ci pleca în trombă şi îşi trimitea asistentul să-i adune lucrurile. Apoi se muta înapoi şi o luam de la capăt."

„Monstrul de la capătul patului"

Când făcea „Titanic" şi trăia cu Linda, James Cameron s-a îndrăgostit de Suzy Amis, care avea un rol secundar în film. Mai târziu a părăsit-o pe Amis, s-a întors la Hamilton şi s-a însurat cu ea. Dar căsnicia nu a durat decât opt luni înainte ca James să se întoarcă la Amis, cu care este încă împreună şi cu care are un băiat şi două fete.

„În relaţia noastră eu îl respingeam, apoi el mă respingea. O bună parte din relaţie era o mare pauză", îşi aminteşte Linda. „Ne-am certat şi i-am spus că n-o să mă mai împac niciodată cu el. Dar m‑am răzgândit şi s-a întors la mine şi ne-am căsătorit. Apoi s-a simţit foarte prost că a lăsat-o pe ea. A fost o perioadă în care a mers de la una la alta pentru că era confuz", povesteşte Linda.

Problema lui Cameron este că întotdeauna îşi doreşte ceea ce nu poate avea - cel puţin în ceea ce priveşte femeile. „Femeia care îi scapă este întotdeauna fata visurilor lui", spune actriţa. În prezent, la 11 ani după despărţire, ea crede că-l are pe Cameron la degetul mic. „Pe vremea când făcea „Titanic", Suzy era monstrul care stătea la capătul patului meu şi aştepta să sară înăuntru. Acum eu sunt monstrul de pe patul ei, pentru că Jim o vrea pe cea cu care nu este împreună. Eu sunt cea care i-a scăpat şi Suzy trebuie să accepte asta şi să-l împartă cu mine."

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite