Naomi Campbell se reface după cheful de ziua ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a-şi reveni după petrecerea-monstru prilejuită de împlinirea celor 40 de ani, diva s-a pus pe alergat.

Unii îşi imaginează că viaţa de supermodel e plină de avantaje: haine pe gratis, stilişti care se ocupă de tine non-stop şi acces la tot ce-i mai bun din industria cosmetică. Dar dacă serviciul pe care îl ai te obligă să arăţi bine, atunci trebuie să munceşti pentru asta chiar şi în concediu. Naomi Campbell demonstrează că un supermodel nu-şi permite să zacă la soare cu pălăria pe ochi şi un cocktail în mână, nici măcar într-o zi glorioasă de vacanţă, notează cotodianul britanic „Daily Mail".

Jogging alături de iubit

Naomi a fost surprinsă de paparazzi făcând jogging în localitatea Saint-Jean Cap Ferrat din sudul Franţei, împreună cu iubitul său, miliardarul rus Vladimir Doronin, şi doi dintre oaspeţii lor. Cuplul s-a retras pe iahtul lui Doronin în ideea de a petrece câteva zile liniştite după aniversarea lui Naomi. Însă pentru a compensa excesul de şampanie de acum trei săptămâni şi pentru a fi siguri că se menţin în formă, cei doi şi-au găsit timp şi pentru jogging. După câteva ture pe străzile orăşelului, Naomi şi Doronin s-au întors pe iaht pentru a se relaxa la soare. Supermodelul şi-a dezbrăcat hainele sport şi cât ai clipi a rămas într-o pereche minusculă de bikini albi, afişând o siluetă pentru care şi femeile de 20 de ani ar fi invidioase.

Sărbătorita, puţin „mototolită"

În urmă cu trei săptămâni, supermodelul îşi sărbătorea ziua de naştere la Hotel du Cap, din Cannes. A fost o petrecere dezlănţuită, în stil sălbatic, de altfel caracteristic vedetei. Invitaţii - printre care s-au aflat şi Jennifer Lopez împreună cu soţul ei Marc Anthony, Eva Herzigova, Sarah Ferguson, Prinţesa Beatrice şi Grace Jones - s-au stropit cu şampanie, iar Naomi nu s-a abţinut de la cocktailuri.

Într-o fotografie făcută pe la mijlocul petrecerii, sărbătorita arată puţin „mototolită", cu părul încurcat şi machiajul deranjat, după un tur de forţă pe ringul de dans. În orice caz, Naomi nu părea să se sinchisească de faptul că nu mai arăta ca o păpuşă scoasă din cutie. Invitaţilor li ­s-au oferit două tipuri de ­cocktailuri: Campbelltini (votcă, suc de merişor, lime şi triplu sec) şi Naomito (rom, apă minerală, zahăr brun şi mentă proaspătă).

Acum însă, după trei săptămâni în care a avut suficient timp să-i treacă mahmureala şi să-şi desfacă toate cadourile care i-au fost trimise pe iaht, Naomi s-a întors la programul ei obişnuit. Se poate spune că supermodelul munceşte din greu şi petrece la fel.
Cu ceva timp în urmă, diva declara că s-a maturizat şi că îşi doreşte o viaţă mai liniştită. Ce-i drept, viaţa sa de până acum numai liniştită nu a fost, în principal şi pentru că a fost faimoasă mare parte din ea. Cariera lui Naomi a început devreme. Prima apariţie a fost la vârsta de şapte ani, când a dat un casting ca elevă pentru videoclipul lansat de Bob Marley „Is This Love?".

La 15 ani, în timp ce studia la „Italia Conti Academy", a apărut pe coperta revistei „Elle". Doi ani mai târziu făcea istorie fiind primul model de culoare care apărea pe coperta ediţiei pariziene a revistei „Vogue". La scurt timp după ce şi-a început cariera în modelling câştiga deja milioane, iar împreună cu celelalte supermodele - Kate Moss, Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford şi Claudia Schiffer - a dominat anii '90.

Naomi a apărut în videoclipuri muzicale (pentru Michael Jackson, George Michael şi alţii), în controversata carte a Madonnei - „Sex" - şi pe iahturile multor moguli şi staruri rock. A fost logodită pentru scurt timp cu basistul trupei „U2", Adam Clayton, iar apoi s-a implicat în relaţii cu Mike Tyson, Sly Stallone, John F. Kennedy jr, Robert De Niro, Joaquín Cortés şi Flavio Briatore.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite